Haber

Memduh Büyükkılıç’tan ilçelere hizmet yağmuru

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri’de sağduyuya ve istişareye ayrı bir önem veren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, her fırsatta vatandaşla kucaklaşıyor, merkez ve kırsal başta olmak üzere şehrin her noktasındaki proje ve hizmetleri yakından takip ediyor, yerinde denetimler yapar.

BÜYÜKKILIÇ’TAN GEÇEN YILDA İLÇELERE 106 ZİYARET

31 Mart 2019 yerel seçimlerinin ardından Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı olarak göreve başlayan Önder Büyükkılıç, son 3 yılda 16 ilçeyi 200 kez ziyaret ederken, son bir yılda ilçe ziyaretlerini artırdı. Bu kapsamda Büyükkılıç, son 3 yılda 200 kez ziyaret ettiği ilçelere, geçen yıl 106’sı olmak üzere 4 yılda 306 kez hizmet dolu ziyaret gerçekleştirdi.

HER İLÇE İÇİN HİZMET VE DEĞERLENDİRME

Anadolu’nun en kadim şehirlerinden biri olan ve her köşesinde kendine has kültürel özellikler bulunan Kayseri’nin ilçelerinde rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra projeler üreten ve uygulayan Büyükkılıç, tanınması ve geliştirilmesi için de özverili çalışmalarını sürdürdü. ilçelerden.

VATANDAŞLARI BİRLİK VE BİRLİK DUYGUSU İLE KUCAKLADI

Büyük önem verdiği birlik, beraberlik ve beraberliğin en güzel örneklerini sergileyen Önder Büyükkılıç, 4 yılda 16 ilçede binlerce vatandaşı kucaklayarak onların görüş, temenni ve taleplerini dinledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu